fbpx
Kategoriat
MÖRK uutiset Uncategorized

MÖRK on auki

En ikinä kuunaan ala tähän hullun hommaan, että alan yrittäjäksi. Menee ikä, terveys, yöunet, makuaisti ja yleisesti ottaen fiilis. Mutta mikäs se sieltä pätkähti postiluukusta, ellei Kaupparekisterin ote yrityksen toiminnan aloittamisesta. Oliko ihan pakko?

Lyhyt vastaus: oli. Paitsi että olin jo kerännyt asiaan kuuluvat majesteettiset silmäpussit, olen toiminut vuosikausia markkinoinnin eri tehtävissä eri puolella Suomea, sitoutuneen yrittäjämäisesti, löytänyt oman äänen, tavan kirjoittaa ja luoda, tehdä asioita. Koen, että vasta toisen äitiyslomani aikana minulle on muodostunut tämä pakko. Kun sinulle ei anneta aikaa ja paikkaa tehdä töitä, huomaat tekeväsi niitä silti. Ja saavasi parasta palautetta, itkeväsi ilosta sen äärellä.

Siksi oli ihan pakko. Kun astun rohkeasti ulos ovesta myös yrittäjänä, kaikki tuntuu juuri niin mahdolliselta, kuin mitä itse uskallan. Pidän yritykseni hengissä tekemällä keikkaa, tarttumalla mielekkäisiin projekteihin, auttamalla muita onnistumaan.

Kas näin:

I’ll help you grow & glow.